alena0112
| Тема: Новини України Ср Фев 16, 2022 12:31 pm | |
| Я вважаю, що кожна людина повинна знати все, що відбувається в її країні і взагалі про події, що відбуваються у світі. Дивує, коли спілкуєшся з людиною, яка взагалі цим не цікавиться. Сподіваюся, ви стежите за новинами? Я раніше відкривала купу вкладок із новинами України з усіх відомих порталів. А потім відкрила для себе сайт Новотека, знайшла його взагалі випадково, і там є стрічка останніх новин із посиланнями на всі джерела. Все зібрано в одному місці, просто можна натиснути і перейти на джерело, де новина була опублікована. Отже, якщо ви теж читаєте новини в інтернеті, можете скористатися цим сайтом. Упевнена, вам знадобиться. До того ж реклами там немає, що дає йому велику перевагу. | |
|
Daria
| Тема: Re: Новини України Сб Фев 18, 2023 1:03 pm | |
| Херсонский НТУ временно переехал в Хмельницкий. Не такая уж и новость. | |
|
ompas
| Тема: Re: Новини України Чт Мар 23, 2023 2:58 am | |
| Можу вам порекомендувати один інформаційний сайт новин, де можна отримувати останні пізнавальні новини. Я часто читаю новини з цього сайту. Заходьте на цей інтернет-сайт https://delo.ua/ru/society/criminal/ Знайдете все, що вас цікавить. Маса різних новин з усього світу. Бажаю приємно провести час! | |
|