PonedelNik
| Тема: Онлайн страхування Вт Май 07, 2024 7:40 pm | |
| Мені доводилося робити страховку тільки в відділенні страхової компанії. Зараз коли все можна швидко робити онлайн, замислююсь про це, але трішки боязко за свої дані. Як вберегтися від шахрайства? | |
|
AvoAvokado
| Тема: Re: Онлайн страхування Вс Май 12, 2024 7:39 pm | |
| - PonedelNik пишет:
- Мені доводилося робити страховку тільки в відділенні страхової компанії. Зараз коли все можна швидко робити онлайн, замислююсь про це, але трішки боязко за свої дані. Як вберегтися від шахрайства?
Я цілком розумію ваші побоювання щодо захисту персональних даних при оформленні страховки онлайн. Справді, в інтернеті діє чимало шахраїв, тож потрібно бути дуже обережним. З власного досвіду можу порадити кілька речей. По-перше, завжди перевіряйте, чи сайт страхової компанії є офіційним і надійним. Уникайте сумнівних ресурсів, особливо тих, що пропонують "супердешеві" послуги. По-друге, ніколи не вводьте свої дані на незахищених сторінках (це легко перевірити за наявністю символу замка в рядку браузера). І звісно ж, не повідомляйте нікому в інтернеті паролі від банківських карток чи інші конфіденційні дані. Ще один важливий момент - уважно вивчайте умови договору онлайн-страхування. Надійні компанії завжди детально прописують політику конфіденційності і захисту клієнтських даних. Нещодавно потрапила стаття на очі detector.media там наведено багато корисних порад щодо онлайн-безпеки при страхуванні. Загалом, потрібно бути пильними і не забувати про елементарні правила цифрової гігієни. | |
|
Ksu
| Тема: Re: Онлайн страхування Ср Авг 14, 2024 2:16 am | |
| Я також вивчаю, де можна застрахувати автомобіль. Дякую за пораду. | |
|